Marina Franolić

MArinaF

Marina Franolić je osnivačica razvojne i konzultantske tvrtke Proficiscor koja je usmjerena na projekte Adria Hotel Forum i Adria Lux/ Liberty International.

Adria Hotel Forum je međunarodna investicijska konferencija za područje jugoistočne Europu, koja se organizira u suradnji s globalnim kompanijama poput Horwath HTL, Hyatt International, InterContinental Hotels Group, Starwood Hotels & Resorts, Accor International, Colliers International i drugim te je konzultantski segment usko povezan s projektom AHFa.
Adria Luxury je bio osnovan kao brand za ekskluzivne usluge concierge-a i opskrbe na Jadranu te je tri godine od osnivanja postao dio međunarodne turističe organizacije Liberty International koja u svijetu broji više od 50 ureda.
Njezina karijera u turizmu započela je na Glion Institute of Higher Education u Glionu, Švicarska i u Hotelu Savoy, Rocco Forte group, u Firenzi. Nakon povratka u Hrvatsku, prije usmjerenja u turističke projekte, radila je na međunarodnim projektima s Američkom agencijom USAID, EU edukacijama u sklopu Ministarstva vanjskih poslova, a potom na razvoju investicijskih projekata i projektiranja u jednom od najponatijih hrvatskih arhitektonskih ureda, Randić i suradnici.