Thomas Baum

thomasB

Dr. sc. Thomas Baum iza sebe ima 30-ogodišnje iskustvo u strateškom planiranju i razvoju stručnih i profesionalnih edukacija i obrazovanja. Radio je kao profesor, edukator, programski evaluator i konzultant u preko 45 zemalja na 5 kontinenata radeći s vladama, međunarodnim agencijama i privatnim sektorom. 

Read more

Anna Kralj

AnnaK

Dr. sc. Anna Kralj profesorica je na Odjelu za turizam, sport i hotelski menadžment u Poslovnoj školi Griffith (Griffith Business School) na Sveučilištu Griffith Australija.

Read more

Irena Kiss

irenaK

Dr. sc. Irena Kiss završila je Elektrotehničku školu. Diplomirala je financije na Fakultetu ekonomije i turizma u Puli, a magistrirala na znanstvenom studiju Financijski management Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Read more

Zdenko Cerović

zdenkoC

Prof. dr. sc. Zdenko Cerović, redoviti je profesor u trajnom zvanju na Fakultetu menadžmenta u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji na dodiplomskom, diplomskom, poslijediplomskom i doktorskom studiju.

Read more

Karin Šćulac

KarinS

Karin Šćulac je rođena 2000. godine u Puli. Učenica je trećeg razreda Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu, smjer komercijalist.

Read more

Iva Bahunek

IvaB

Iva Bahunek direktorica Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske

Korado Korlević

koradoK

Korado Korlević jedan je od vodećih hrvatskih astronoma i pokretača Zvjezdarnice Višnjan te mnogih edukacijskih projekata u Hrvatskoj u tom području.

Read more

Marina Franolić

MArinaF

Marina Franolić je osnivačica razvojne i konzultantske tvrtke Proficiscor koja je usmjerena na projekte Adria Hotel Forum i Adria Lux/ Liberty International.

Read more

Kristina Rabar

KristinaR

Kristina Rabar mag.oec. diplomirala je na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli, smjer Management i poduzetništvo.

Read more

Bruno Bulić

bulic

Bruno Bulić profesionalno je Predsjednik Sindikata od osnivanja 1995. godine. Tehnički inovator je s više priznanja.

Read more

Tanja Lorencin Matić

TanjaL

Tanja Lorencin Matić, v.d. predstojnice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Pula

Read more

Nikolina Lokmer

Nikolina

Nikolina Lokmer, nakon pohađanja zagrebačke Gornjogradske gimnazije, nastavlja studij na prestižnom Američkom koledžu za management (RIT, Dubrovnik), tijekom kojeg se stručno usavršava u jednom od Marriott resorta u SAD-u.

Read more

Sanja Čižmar

SanjaC

Dr. sc. Sanja Čižmar je senior partnerica u kompaniji Hotelsko i destinacijsko savjetovanje, boutique savjetodavnoj kompaniji specijaliziranoj za projekte u hotelijerstvu i turizmukoja ujedinjuje partnere i suradnike s dugogodišnjim iskustvom i međunarodnim referencama.

Read more

Veronika Mesarić

VekonikaM

Veronika Mesarić, rođena je 1997. u Čakovcu. Upisom u Srednju školu Prelogu započela je svoje putovanje "Ostvari svoj san".

Read more

Marija Kalinić

MarijaK

Mr. sc. Marija Kalinić, Direktorica je i vlasnica tvrtke EPPUR SI MUOVE za savjetovanje, specijalizirane za poslovne edukacije, razvoj i implementaciju sustava upravljanja ljudskim potencijalima, te razvoj potencijala pojedinaca i timova.

 

Read more

Mato Bartoluci (moderator)

MatoB

Dr. sc. Mato Bartoluci, redoviti je profesor u trajnom zvanju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Read more

Barbara Sladonja (moderator)

barbaraS

Dr. sc. Barbara Sladonja diplomirala je biologiju na Prirodoslovno Matematičkom Fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i doktorirala na konzorciju Sveučilišta u Firenzi, Pizi i Udinama (Italija).

Read more

Zoran Kasum (moderator)

zoranK

Zoran Kasum je diplomirao na Ekonomskom fakultetu sa specijalizacijom u marketingu i turizmu te je svoju karijeru započeo u globalnoj konzultantskoj tvrtki,a nedavno je postao direktor i suosnivač savjetodavne tvrtke Hotelsko i destinacijsko savjetovanje d.o.o.

Read more

Predstavnik Ministarstva turizma